Yamaha R-S202D DAB+ Receiver
Yamaha R-S202D DAB+ Receiver
Yamaha R-S202D DAB+ Receiver
Yamaha R-S202D DAB+ Receiver
Yamaha R-S202D DAB+ Receiver
Yamaha R-S202D DAB+ Receiver

Yamaha R-S202D DAB+ Receiver

749
Niet op voorraad
€ 269,00
Incl. BTW

Hifi-receiver met de geweldige geluidskwaliteit en het strakke design waar Yamaha bekend om staat. Met Bluetooth®-ondersteuning en DAB/DAB+-tuner voor digitale zenders.

 

Kleur

Yamaha, met een lange geschiedenis van 125 jaar als muziekinstrumentenmaker, heeft ook een hoge reputatie op het gebied van HiFi-componenten. De R-S202D is gemaakt door te profiteren van deze rijke ervaring en hoogtechnologische expertise. Gebaseerd op het concept van “Natural Sound”, voor het reproduceren van alle muziek zoals deze werkelijk klinkt, en gebouwd met nauwgezette zorg van circuitontwerp tot basisgeluidsproductie, hoewel het een instapmodel is, reproduceert het een hoge geluidskwaliteit en muzikaal rijk geluid.

De R-S202D, met een hoog aandrijfvermogen van 100 W* x 2 dat boven zijn klasse ligt, heeft een ontwerp van hoge geluidskwaliteit dat de lengte van signaalroutes minimaliseert en de circuitindeling optimaliseert. Door de stroomtransformator in de buurt van het eindversterkercircuit te plaatsen, wordt het stroomverlies verminderd en wordt de piekstroomvoorzieningscapaciteit verbeterd om een ​​hoog uitgangsvolume mogelijk te maken. De signaalaarde en de voedingsaarde zijn op één punt aangesloten, waardoor onderlinge interferentie wordt geëlimineerd en een hogere S/R-verhouding wordt bereikt. Het resultaat is een geluid vol helderheid en een gevoel van openheid.

De R-S202D biedt Bluetooth®-functionaliteit, zodat u eenvoudig en draadloos muziek kunt afspelen vanaf smartphones en andere apparaten. Gebruik het display van uw telefoon om de nummers uit uw bibliotheek te selecteren en hoor ze spelen met de volledige kracht en geluidskwaliteit van uw audiosysteem.

DAB en DAB+ zijn digitale audio-uitzendformaten die een grote selectie radiostations met hoge geluidskwaliteit bieden. Andere voordelen zijn onder meer het automatisch afstemmen op beschikbare zenders met een lijst waaruit u kunt kiezen, en de weergave van informatie zoals de zendernaam. U kunt 40 DAB/DAB+-zenders vooraf instellen.

De R-S202D heeft de eenvoudige en verfijnde ontwerpstijl geërfd waar Yamaha HiFi-audio bekend om staat. Met een elegante haarlijnafwerking harmonieert hij prachtig met andere HiFi-audioapparatuur. Ook de bedieningsknoppen en volumeknoppen tonen onze toewijding aan eenvoud en gebruiksgemak.

Deze receiver is uitgerust met luidsprekeraansluitingen voor twee systemen en u kunt er twee sets luidsprekers op aansluiten. Met de luidsprekerselector kunt u eenvoudig schakelen tussen luidsprekeruitgangen, zodat u het geluid uit één luidsprekersysteem (A of B) of uit beide (A+B) kunt horen.

Een energiebeheerfunctie schakelt automatisch de stroom uit (schakelt over naar de stand-bymodus) wanneer de receiver langere tijd niet is gebruikt. Deze kan worden ingesteld op 2, 4, 8 of 12 uur, of uit. Bovendien bedraagt ​​het energieverbruik tijdens stand-by slechts 0,5 W, wat goede energiebesparende prestaties oplevert.

Kleur
Zwart / Zilver
Garantie
2 jaar
Gewicht
6,7 kg
Afstandsbediening
Ja
Vermogen per kanaal (8 Ohm)
2 x 100 Watt
Phono ingang
Nee
Ingangen
4 x RCA
Hoofdtelefoonaansluiting
Ja
Afmetingen ( B x D x H)
435 x 322 x 141 mm
Tuner
DAB+ / FM
4957812602228
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking