Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten nog niet lang genoeg getest en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wat betreft occasion televisies; Wij beschikken vaak niet over de juiste verpakking dus brengt verzenden extra risico met zich mee. Daarom kan u dit bij ons afhalen of in overleg kunnen we het zelf bezorgen. Hetzelfde geldt ook voor de grotere occasion luidsprekers. Samen met u komen we altijd tot een oplossing. Ook als u per direct een tv nodig heeft omdat bijvoorbeeld uw eigen kapot gegaan is. Voor directe vragen hierover kunt u zich wenden tot info@jointheaudio.nl.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • GEEN verzendkosten bij bestellingen vanaf € 100,-;
  • € 6,95 voor alle bestellingen onder € 100,- ongeacht de grootte van het pakket


Levering verloopt via de postbode of pakketdiensten van PostNL en/of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Er dient ALTIJD door u getekend te worden voor alle aangeboden pakketzendingen m.u.v. brievenbus zendingen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Prijswijzigingen door PostNL en/of DHL zullen worden doorberekend aan u.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking