hand met papiergeld

Inkoop

U kan uw beeld en geluidsapparatuur aan ons verkopen. Wel zijn wij erg kritisch over wat voor apparatuur wij inkopen. Alle apparatuur die wij ingekocht hebben gaat eerst naar onze technische dienst waar we het uit elkaar halen, de onderdelen nakijken, testen en schoonmaken. Daarna zal het apparaat uitvoerig getest worden en pas daarna gaat het weer terug de winkel in bestemd voor de verkoop.

Wij verkopen al onze producten met garantie dus onze klant kan met een gerust en tevreden gevoel de winkel verlaten met de nieuwe aankoop.

stop heling

Identificeren verplicht

Ons inkoopsysteem is digitaal gekoppeld aan politie-systemen. Wij zijn aangesloten bij het DOR (Digitaal Opkopers Register).

Als u aan ons iets verkoopt, dienen wij van u een legitimatiebewijs te zien en moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Bij gestolen goederen die aan de hand van het serienummer naar boven komen volgt automatisch vanuit ons systeem richting de Politie een melding. Op deze wijze werken wij mee aan het terugdringen van criminaliteit door diefstal. Meer hierover: www.stopheling.nl.

audioversterker

Kritische eisen

We hanteren kritische eisen en meestal testen wij de aangeboden apparatuur eerst uitvoerig om te kunnen bepalen of wij het willen inkopen. Soms hebben wij hiervoor wat langer de tijd nodig aangezien we onze toekomstige kopers ook van een goed en degelijk product willen voorzien.

We doen dit uiteraard in overleg met de aanbieder en vinden het prettig als de aanbieder ook bij het testen aanwezig is.

Vergeet vooral ook niet afstandsbedieningen etc. mee te nemen bij het aanbieden van uw apparatuur.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.