Luisterdemo.nl

Luisterdemo.nl verzorgt luister-demonstraties van hoogwaardige luidsprekers en eventueel andere apparatuur bij u thuis. Veel mensen vinden het prettig om geheel ongestoord in eigen vertrouwde omgeving of huiskamer nieuwe speakers te beluisteren. Dat is zeker mogelijk want we komen gewoon bij u thuis met deze hoogwaardige speakers. 

Luisteren in uw eigen vertrouwde omgeving

U ervaart luidsprekers in uw eigen ruimte met uw eigen akoestiek en aangesloten op eventueel uw eigen versterker. Of eventueel op een versterker die wij meenemen. U kan alle vragen direct stellen aan onze specialist zonder dat deze door bijvoorbeeld andere klanten of telefoon gestoord word in de winkel. Alle aandacht voor ú en hij zal ook adviseren wat betreft plaatsing van de speakers, aanschaf versterker, kabels, etc…

Vooraf aan ons bezoek bespreken we eerst persoonlijk met u in de winkel, wat uw wensen zijn en wat de situatie ter plekke is. Samen met u brengen we duidelijk in kaart wat uw huidige situatie is, wat u graag wil en wat we mee moeten nemen als we naar u toe komen. Tevens heeft u in de winkel al een voorselectie kunnen maken van luidsprekers die u graag thuis eens wil beluisteren.

Luidspreker keuze

De luidsprekers die wij meenemen zijn van de merken waar wij officieel dealer van zijn. In de winkel kan u kiezen uit een aantal luidsprekers die voor een luisterdemo in aanmerking komen. Al deze speakers zijn door de diverse bladen erg goed getest. Het is van belang dat u in de winkel al enigszins het verschil tussen de speakers hebt beluisterd. Dit omdat de karakteristieken van de merken toch verschillend zijn en u wel of niet aanspreken. 

Wie zijn wij?

Luisterdemo.nl is een onderdeel van Jointhesale BV. Waar ook Jointheaudio deel van uitmaakt. Wat we in de winkel al in een aparte luisterruimte deden en nog steeds doen, brengen we nu ook bij u in de huiskamer! En het kan u zelfs een flinke korting opleveren!

Flinke korting verdienen!

Op het moment dat wij bij u thuis komen voor een luidsterdemo, kan u zelf ook mensen uitnodigen die meeluisteren. Natuurlijk geen kamer vol, maar bijvoorbeeld een buurman, familie, goede vriend etc. Mochten één of meer van deze mensen naast uzelf ook besluiten om op dat moment tot koop van luidsprekers over te gaan, dan kan u dat een flinke korting opleveren!

Acoustic Energy AE520
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking