Bowers & Wilkins 606 S2 luidsprekers
Bowers & Wilkins 606 S2 luidsprekers
Bowers & Wilkins 606 S2 luidsprekers
Bowers & Wilkins 606 S2 luidsprekers

Bowers & Wilkins 606 S2 luidsprekers

564
Beschikbaar in een andere variatie
€ 798,00
Incl. BTW

De 606 S2 Anniversary Edition is de zevende generatie van de Bowers & Wilkins iconische 600 Serie boekenplankluidspreker. Hij belichaamt de ideale balans tussen formaat en vermogen en laat uw muziek nog duidelijker tot je spreken met een geavanceerde Continuum™ conus en een verbeterd wisselfilter. Ook na 25 jaar bepaalt hij nog steeds de standaard voor betaalbare hoogwaardige luidsprekers.

De nieuwe 606 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van je favoriete muziek.

Stemmen en instrumenten worden met zuiverheid en precisie gereproduceerd dankzij de revolutionaire Continuum conus, die ook in onze topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zit. Continuum zorgt voor helderdere en nauwkeurigere prestaties en werd aanvankelijk alleen in onze allerbeste modellen toegepast.

Naast feestelijke cosmetische aanpassingen is de 600 Serie Anniversary Edition ook voorzien van een nieuw, geoptimaliseerd wisselfilterontwerp met zorgvuldig geselecteerde componenten, waardoor je muziek zich op een rijkere manier aan je openbaart.

Gevoeligheid
88 dB
Impedantie
8 Ohm
Frequentiebereik
52 - 28.000 Hz
Afmetingen (H x B x D)
345 x 190 x 300 (mm)
Constructie behuizing
2 weg Bass reflex
Garantie
5 jaar
Aanbevolen versterker
30 - 120 Watt
Gewicht
6,9 kg
0 Item
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.