Monitor Audio Bronze 50 set
Monitor Audio Bronze 50 set

Monitor Audio Bronze 50 set

602
€ 450,00
Incl. BTW

De Monitor Audio Bronze 50 boekenplankluidspreker is het meest compacte model in de serie en levert audioprestaties die het formaat tarten. De prijs is per set.

Kleur

De Monitor Audio Bronze 50 speakers zijn ontworpen om te presteren in de kleinste woonruimtes, de compacte en boekenplankvriendelijke Bronze 50s zal het beroemde Monitor Audio-geluid leveren, zelfs wanneer hij dicht bij een muur wordt geplaatst. Ze zijn echt veelzijdig en ideaal voor zowel hifi- als thuisbioscoopweergave - ze kunnen games tot leven brengen door frisse audiodetails te onthullen. Voeg de Bronze AMS Dolby Atmos®-compatibele luidsprekers toe bovenop de Bronze 50 om de surroundervaring te verbeteren.

De Monitor Audio Signature C-CAM Gold Dome Tweeter is geüpgraded met de nieuwe Uniform Dispersion (UD) Waveguide, terwijl de C-CAM mid-bass driver is voorzien van bijgewerkte conusgeometrieën en Damped Concentric Mode (DCM)-technologie, wat resulteert in een dieper, voller geluid met behoud van een zuivere en nauwkeurige presentatie.  

Deze luidspreker is ontworpen voor prestaties en biedt een complex geoptimaliseerde luisterervaring voor zowel muziek als films. Met de HiVe II-poort aan de achterkant kunt u de luidspreker eenvoudig positioneren zonder de geluidsprestaties te beïnvloeden. Het akoestisch transparante rooster met zeshoekig verspreidingspatroon, zoals te zien op de bekroonde Silver- en Gold-series, geeft deze luidspreker de vertrouwde uitstraling van de Monitor Audio-familie. De hoogwaardige vergulde bi-wire terminals en de Pureflow verzilverde zuurstofvrije koperen interne bekabeling zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit van signaaloverdracht.

Bovendien zijn de op maat gemaakte, met stof beklede magnetische roosters ontworpen voor een discrete uitstraling. Voor een nog meeslepender AV-thuisbioscoopsysteem kunnen bronzen AMS Dolby Atmos®-compatibele luidsprekers worden toegevoegd. En als kers op de taart kan deze luidspreker eenvoudig aan de muur worden gemonteerd met behulp van de Monitor Audio FIX-M-luidsprekerbevestiging, met gebruik van het achterste bevestigingspunt.

 

Gevoeligheid
85 dB
Vermogen in RMS
80 Watt
Impedantie
4,4 - 8 Ohm
Frequentiebereik
40 - 30.000
Afmetingen (H x B x D)
281 x 166 x 265
Constructie behuizing
2 weg Bass reflex
Garantie
5 jaar
Aanbevolen versterker
20 - 80 Watt
Gewicht
5 kg
5060565772878
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking