Bowers & Wilkins 607 S2 luidsprekers
Bowers & Wilkins 607 S2 luidsprekers
Bowers & Wilkins 607 S2 luidsprekers
Bowers & Wilkins 607 S2 luidsprekers

Bowers & Wilkins 607 S2 luidsprekers

569
Niet op voorraad
€ 698,00
Incl. BTW

De 607 S2 Anniversary Edition biedt een vermogen en schaal die je bij zijn compacte formaat niet zou verwachten en bevat de Continuum™ conus en opgewaardeerde wisselfilters voor buitengewone resolutie en muzikaliteit. Hij is ideaal voor de weergave van stereogeluid of surround sound. De prijs is per set.

De 607 S2 Anniversary Edition is ideaal voor kleinere ruimtes en onthult een ongelofelijke diepte en dynamiek in je muziek. Of je nu naar muziek luistert of hem in een surround sound-opstelling integreert voor jouw thuisbioscoop, de 607 S2 Anniversary Edition presteert perfect omdat hij dezelfde revolutionaire technologieën gebruikt als de andere luidsprekers in deze serie.

De nieuwe 607 S2 Anniversary Edition bevat een verfijnde en opgewaardeerde versie van de uitstekend presterende ontkoppelde dubbele dome-tweeter, die de break-up-grens bij 38 kHz legt. Het resultaat? Nauwkeurige en meeslepende weergave van uw favoriete muziek.

Stemmen en instrumenten worden met zuiverheid en precisie gereproduceerd dankzij de revolutionaire Continuum conus, die ook in onze topklasse 800 Series Diamond luidsprekers zit. Continuum zorgt voor helderdere en nauwkeurigere prestaties en werd aanvankelijk alleen in onze allerbeste modellen toegepast.

Naast feestelijke cosmetische aanpassingen is de 600 Serie Anniversary Edition ook voorzien van een nieuw, geoptimaliseerd wisselfilterontwerp met zorgvuldig geselecteerde componenten, waardoor je muziek zich op een rijkere manier aan je openbaart.

Gevoeligheid
84 dB
Impedantie
8 Ohm
Frequentiebereik
52 - 28.000 Hz
Afmetingen (H x B x D)
300 x 165 x 207 (mm)
Constructie behuizing
2 weg Bass reflex
Garantie
5 jaar
Aanbevolen versterker
30 - 100 Watt
Gewicht
4,7 kg
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking