Yamaha NS-BP401 BL Luidsprekers paar
Yamaha NS-BP401 BL Luidsprekers paar

Yamaha NS-BP401 BL Luidsprekers paar

745
Laatste items in voorraad
€ 398,00
Incl. BTW

Het geluid, de sfeer beide zijn briljant. Dit wordt nog versterkt door de piano lak afwerking.

Het compromisloze werk dat is verricht bij het produceren van een Yamaha-pianolak kost geen moeite of tijd. Elk proces in de algehele coatingprocedure, de ondercoating en de topcoating, wordt bijvoorbeeld verder onderverdeeld in drie of vier herhaalde coatings, terwijl de membraandikte op de micro-orde wordt geregeld - waarbij het totale proces in feite veertien coatings omvat. Uiteraard worden ook de droogtijden tussen de coatings streng gecontroleerd en wordt er voor en na elke coatingstap herhaaldelijk met zorg geschuurd en gepolijst. En meer dan de helft van het proces wordt met de hand voltooid, met behulp van de vaardigheden van ervaren werknemers. Het rijke, glanzende uiterlijk met zo'n diepe diepte is de kristallisatie van vakmanschap dat wordt gevoed door de kunst van het maken van piano's.

Het diafragma van de 13 cm (5-1/4") woofer is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat voor meer dan 99% zuiver is. Het lichte gewicht en de hoge stijfheid zorgen voor een superieure respons voor een rijke en dichte afbakening van de textuur, sfeer en klankkleur van elk muziekinstrument. Een ander belangrijk kenmerk is het vermogen om details in het natuurlijke geluidsbeeld af te bakenen, zelfs inclusief diepte, zoals de positionele relatie van elk muziekinstrument in een jazzpianotrio. De 3 cm (1-1/4") soft dome-tweeter, gemaakt door het membraan te coaten en unieke vormtechnologie toe te passen, levert zowel een uitzonderlijk hoog bereik als een rijke geluidsbreedte van geluidsbronnen met een hoge resolutie.

Het beschikt over een zeer stijve kast met volledige drieweg verstekverbindingsconstructie die alle schuine delen verbindt die cruciaal zijn voor de sterkte van de kast op basis van het wigprincipe. Yamaha's traditionele knowhow, gevoed door zijn lange geschiedenis in de productie van muziekinstrumenten, regelt vakkundig de nagalm van het geluid dat onmisbaar is voor muziek, terwijl een hoge stijfheid wordt bereikt die ongewenste resonanties voorkomt. En na het minutieuze polijsten dat is uitgevoerd om de voegen tussen de oppervlakken onzichtbaar te maken, krijgt het apparaat een prachtige pianolak.

Delen van het netwerkcircuit en de interne bedrading zijn uitsluitend samengesteld uit onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door nauwgezette luistertests. Bovendien zijn grote luidsprekeraansluitingen die compatibel zijn met banaanstekkers verguld om transmissieverlies en verandering in de loop van de tijd te onderdrukken.

Gevoeligheid
85 dB
Impedantie
6 Ohm
Frequentiebereik
50 / 40.000 Hz
Afmetingen (H x B x D)
310 x 176 x 327 mm
Constructie behuizing
2 weg Bass reflex
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar
Aanbevolen versterker
60 tot 120 Watt
4957812591775
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking