Yamaha NS-BP301 BL Luidsprekers paar
Yamaha NS-BP301 BL Luidsprekers paar

Yamaha NS-BP301 BL Luidsprekers paar

747
Laatste items in voorraad
€ 249,00
Incl. BTW

 De Yamaha NS BP 301 geeft een geluid met hoge resolutie en een ruimtelijk geluidsveld, waardoor de schoonheid van de geluidsbronnen optimaal tot zijn recht komt.

NS-BP301 is speciaal gemaakt om de schoonheid van muzikale bronnen optimaal naar voren te halen. Door gebruik te maken van hetzelfde membraanmateriaal als Yamaha's high-end Soavo-serie luidsprekers, en fijnafstelling die prioriteit geeft aan een luxueus driedimensionaal gevoel van ruimte, krijgen deze luidsprekers een voortreffelijk stereoscopisch gevoel en geluidslokalisatie voor optimaal muzikaal genot - gericht op hoge resolutie en middentonen met een dichte textuur, waardoor het geluidsveld nauwkeurig met verbazingwekkende diepte wordt gereproduceerd. Het speelt niet alleen de hoge tonen levendig af, maar ook de middentonen, inclusief zang en snaarinstrumenten, zodat u optimaal kunt genieten van uw geluidsbronnen met hoge resolutie. Samen met zijn prachtige ontwerp met een zwarte spiegelende oppervlakteafwerking, verbetert hij de momenten die je met muziek doorbrengt nog verder.

Elk van deze luidsprekers is uitgerust met een zachte dome-tweeter van 3 cm (1-1/4"), gemaakt door het membraan te coaten en een unieke giettechnologie toe te passen. Dit zorgt voor zowel een uitzonderlijk hoge weergavecapaciteit als een rijke geluidsbreedte. De woofer is uitgerust met Yamaha's originele A-PMD-conussen (Advanced Polymer Injected Mica Diaphragm) met een diameter van 13 cm (5-1/4"), die hoge waardering kregen voor hun prestaties in de Soavo-serie. Dit resulteert in een krachtig, natuurlijk geluid met een uitstekende helderheid van het middenbereik en basrespons, en zorgt ook voor een reproductie van hoogwaardige geluidsbronnen met een hoge resolutie en een rijke expressiviteit.

Onnodige trillingen van de kast zijn een oorzaak van een onduidelijk, modderig geluid. Deze luidsprekers zijn voorzien van VCCS-technologie (Vibration Control Cabinet Structure) die onnodige trillingen onderdrukt met speciale composietstructuren die in de kast zijn geïnstalleerd. Het resultaat is een helder en natuurlijk geluid dat profiteert van de rijke weerkaatsing die van nature in de luidsprekerunits wordt gecreëerd.

Gevoeligheid
85 dB
Impedantie
6 Ohm
Frequentiebereik
55 / 40.000 Hz
Afmetingen (H x B x D)
310 x 176 x 297 mm
Constructie behuizing
2 weg Bass reflex
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar
Aanbevolen versterker
60 tot 110 Watt
4957812591744
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking