Supra Cables Dual-RCA 2M interlink
Supra Cables Dual-RCA 2M interlink

Supra Cables Dual-RCA 2M interlink

409
Laatste items in voorraad
€ 139,00
Incl. BTW

De bovenstaande Supra DAC-kabel is voorzien van Supra’s RCA-connectoren Supra PPX en een volledig metalen 24K vergulde RFI-strakke connector. Het best toegepast tussen cd-speler, DAC (digitaal naar analoog converter), voorversterker en eindversterker.

Supra DAC is een echt snelle responsverbinding dankzij de extreem lage capaciteit. In overeenstemming met Supra's ontwerpfilosofie moet de inductantie laag zijn voor een luidsprekerkabel, terwijl voor een signaalverbinding de capaciteit tot een minimum moet worden beperkt. Supra DAC is geïsoleerd met een speciale PE-kunststof die slechts 45 pF/m vertoont. Verder is het geschuimd en omsluit het veel van de goedkoopste, maar meest efficiënte isolatie; Lucht. Juister zou isolatie diëlektricum moeten worden genoemd volgens de natuurkundige wetten, waar er eigenlijk niets bestaat dat isolatie wordt genoemd. Elke stof, gas, vloeistof of vaste stof, vertoont elektrische eigenschappen, waarbij het de kunst is om de meest goedaardige te vinden en te kiezen. Lucht is gemakkelijk verkrijgbaar, goedkoop en vertoont zeer goede diëlektrische eigenschappen in vergelijking met de prijs. Wanneer de PE wordt geschuimd, wordt de resterende hoeveelheid PE als een spons, waardoor de elektrische invloed op het fragiele muzieksignaal verder wordt verminderd. De ingesloten lucht wordt het belangrijkste diëlektricum en resulteert in een elektrische voortbeweging zonder remmen; volledige dynamiek, responstijd en 3D-geluidsbeeld, dichter bij de echte live-ervaring kom je gewoon niet. Verder is het afgeschermd met ons zeer efficiënte en sterke semi-geleidende nylon lint, waardoor alle schadelijke geluiden buiten worden gehouden.

De snelheidsfactor van SUPRA DAC is zo hoog als 78% van de lichtsnelheid. Met de PTFE/Teflon, vaak gebruikt bij onze concurrenten, zou dat slechts 71% zijn geweest.

1000000006902
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.