Roksan Attessa CD transport
Roksan Attessa CD transport
Roksan Attessa CD transport
Roksan Attessa CD transport

Roksan Attessa CD transport

621
€ 700,00
Incl. BTW

Stelt u zich eens voor dat u uw cd-transport en versterker kunt combineren tot één naadloos verbonden eenheid. Dat is het mooie van deze Attessa CD-transport, dat perfect past bij onze Roksan Streaming of Roksan Integrated Amplifier.

Kleur

Stel u voor dat u uw cd-transport en versterker naadloos kunt samenvoegen tot één geïntegreerd apparaat. Dat is precies wat het Attessa CD-transport mogelijk maakt, en het past perfect bij de Roksan streaming- of geïntegreerde versterker. Ook is deze CD Transporter perfect geschikt voor uw eigen set indien u apparaat over een digitale ingang beschikt.

Hierdoor kunt u genieten van de hoogste audiokwaliteit, zelfs voor Master Quality Audio, terwijl het strakke ontwerp zonder overbodige ingebouwde circuits maximale gegevensinwinning van uw schijven mogelijk maakt. Bovendien is het systeem zo ontworpen dat het het signaalpad van de laser minimaliseert, wat resulteert in verminderde jitter. Dankzij de op maat gemaakte firmware, exclusief ontwikkeld voor de Attessa-reeks, is het afspelen nu cleaner, nauwkeuriger en eenvoudiger dan ooit tevoren.

Dit apparaat is geoptimaliseerd om de perfecte partner te zijn voor onze Attessa-versterkers. De MaestroUnite-communicatie tussen het CD Transport en de Attessa-versterkers zorgt ervoor dat deze twee producten na installatie naadloos samenwerken, met behulp van op maat gemaakte technologie en een app speciaal ontwikkeld door Roksan. Bovendien biedt het ondersteuning voor MQA-weergave in combinatie met de Attessa Streaming Amplifier, waardoor u kunt genieten van de hoogste audiostandaarden met gemak. Maak van uw luisterervaring een meesterwerk met Attessa.

Garantie
5 jaar
Gewicht
6,1 kg
Afstandsbediening
Ja
Audio uitgang
Digitaal Coaxiaal (BNC)
Afmetingen (B x D x H)
76 x 432 x 349 mm
1000000013528
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking