Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler
Roksan K3 CD speler

Roksan K3 CD speler

755
€ 1.850,00
Incl. BTW

De K3 CD speler is de nieuwste van de vele bekroonde cd-spelers van Roksan. Het biedt zowel analoge en digitale uitgangen als digitale ingangen. Speciaal geselecteerde componenten, waaronder een geavanceerde precisie-kristal-masterklok en een hoogwaardige interne 24 bit/192 kHz DAC resulteert in een soepel open geluid vol detail. De zang is zuiver en lyrisch, de ritmes stevig en strak. De K3 CD speler levert een meeslepende muzikale uitvoering en zorgt voor maximaal plezier van elke afgespeelde schijf.

Stel je voor dat je elke noot, elk instrument en elke vocale nuance op een kristalheldere en meeslepende manier kunt horen, precies zoals de artiest het bedoeld heeft. Dankzij onze geavanceerde Digital-to-Analog Converter (DAC) worden digitale audiosignalen omgezet in een verbluffend gedetailleerd en warm geluid dat je ziel zal raken. Het is alsof je jezelf in de opnamestudio bevindt en de muziek tot leven ziet komen.

De Roksan K3 CD-speler is ontworpen met vakmanschap en aandacht voor detail, met een elegante en tijdloze uitstraling die je audiosysteem zal verfraaien. De solide constructie van dit apparaat zorgt ervoor dat het jarenlang probleemloos meegaat, en zijn gebruiksgemak maakt het een plezier om te bedienen.

Of je nu houdt van klassieke symfonieën, intense rocknummers of hartstochtelijke jazzmelodieën, de K3 CD-speler levert een sonische perfectie die je ziel zal verwarmen. Luister naar je favoriete albums zoals nooit tevoren en ontdek nieuwe details in je muziek die je eerder misschien nooit hebt opgemerkt.

Wees klaar om weggevoerd te worden in een wereld van weergaloze geluidskwaliteit, een wereld waarin muziek tot leven komt en je hart sneller doet kloppen. Sluit de Roksan K3 CD-speler aan op je versterker en laat jezelf onderdompelen in een sonische droom.

Kleur
Charcoal
Garantie
5 jaar
Gewicht
8 kg
Afstandsbediening
Ja
Audio ingang
RCA, Optical
Audio uitgang
RCA, XLR, Optical
Afmetingen (B x D x H)
432 x 380 x 106 mm
5060028978427
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking