Cambridge CXC v2 CD transport
Cambridge CXC v2 CD transport
Cambridge CXC v2 CD transport
Cambridge CXC v2 CD transport
Cambridge CXC v2 CD transport
Cambridge CXC v2 CD transport

Cambridge CXC v2 CD transport

724
€ 599,00
Incl. BTW

De hoogwaardig audio cd transport voor gedetailleerde weergave van muziek-cd's. Een prachtige cd transporter die op maat ontworpen S3 Servo bevat. Met de perfecte schijfsnelheid zorgt de cd transporter voor foutloos afspeelbare cd’s en is dit ideaal voor het beluisteren van klassieke stukken en DJ-mixen. Ook zorgt de akoestisch gedempt metalen chassis en geïsoleerde componenten voor vele voordelen. Hierdoor maakt de digitale S/PDIF coaxiale en optische uitgang van de Cambridge cd transporter een puur digitaal audiosignaal met de bovengenoemde topprestaties.

 

Je hebt jaren besteed aan het verzamelen van cd's, dus waarom zou je ze ook niet de CX-geluidsupgrade geven? CXC is een cd-transport dat is ontworpen om te werken met DAC's en compatibele versterkers, zoals onze bekroonde CXA81. U hoort ongelooflijke details van uw schijven, mogelijk voor het eerst. CXC blaast cd's nieuw leven in, zodat u nog vele jaren plezier zult hebben.

CXC heeft een volkomen zuiver doel. Het is gebouwd om de digitale audio-informatie op cd's met absolute nauwkeurigheid en consistentie te lezen. Vervolgens geeft hij dat signaal door aan een DAC, zoals de Cambridge DacMagic 200M of de hoogwaardige DAC's in CX-versterkers. Elk onderdeel in CXC is gericht op het nauwkeurig uitvoeren van deze taak.

Het schijfstation in CXC is oorspronkelijk ontworpen door een technici voor Cambridge hoogwaardige cd-spelers. De befaamde S3 Servo is geen multifunctioneel schijfstation. Door audio-cd's met de exacte snelheid te laten draaien die nodig is voor het ophalen van gegevens, biedt het CXC bekroonde sonische precisie en stabiliteit.

CXC profiteert van een akoestisch gedempt metalen chassis. Het zorgt ervoor dat externe krachten het digitale signaal niet verstoren. CXC heeft keuze uit digitale S/PDIF-uitgangen – de ene coaxiaal, de andere optisch. Kies degene die het beste bij uw DAC past, of dat nu een stand-alone unit is of een die in een versterker is geïntegreerd.

CXC wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat je precies kunt kiezen waar je naar wilt luisteren. En alle afstandsbedieningen uit de CX-serie kunnen elke CX-component bedienen, dus je hebt maar één apparaat bij de hand voor toets opdrachten. U kunt ook de bedieningselementen aan de voorkant van de CXC gebruiken.

Een cd-collectie moet een leven lang meegaan. Cambridge heeft de CXC CD Transport ontworpen en ontwikkeld om hetzelfde te doen. De op maat gemaakte S3 Servo is gebouwd om jarenlang nauwkeurig cd's af te spelen. En met elegante, minimalistische lijnen gemaakt van aluminium en staal, zal het tijdloze ontwerp van CXC zowel fysiek als esthetisch standhouden.

Kleur
Lunar grey
Garantie
2 jaar
Gewicht
4.7 kg
Afstandsbediening
Ja
Audio uitgang
S/PDIF Coaxiaal (RCA), Toslink optical
Afmetingen (B x D x H)
430 x 315 x 85
5055300418814
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking