Tonar 3180 nostatic brush
Tonar 3180 nostatic brush
Tonar 3180 nostatic brush
Tonar 3180 nostatic brush

Tonar 3180 nostatic brush

3180
€ 12,95
Incl. BTW

Nu geleverd met extra naaldborstel!

De Tonar Nostatic Brush heeft twee rijen van meer dan een miljoen microvezelharen om stof, vuil en statische elektriciteit weg te borstelen. De houder heeft een wig om na gebruik beide rijen borstelharen schoon te maken. Het wordt ook geleverd met een beschermhoes om de borstel stof- en pluisvrij te houden wanneer deze niet wordt gebruikt. Een behoorlijk ingenieus vervaardigde en effectieve platenreiniger, nu geleverd met een extra 'tandenborstel'-type naaldborstel.

Tonar Nostatic Carbonbrush Koolstof platenborstel die echt tot op de bodem van de groef komt De koolstof vezels leiden ook de eventuele statische lading af welke bij het schoonborstelen kan ontstaan. Effectief tegen los vuil en stof zowel in de groeven als op het plaatoppervlak. Nu inclusief een extra naaldborstel!

Tonar
7 Items
8720058043348
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.