Pro-Ject PRIMARY-E-OM NN PHONO Platenspeler
Pro-Ject PRIMARY-E-OM NN PHONO Platenspeler
Pro-Ject PRIMARY-E-OM NN PHONO Platenspeler
Pro-Ject PRIMARY-E-OM NN PHONO Platenspeler

Pro-Ject PRIMARY-E-OM NN PHONO Platenspeler

323
Niet op voorraad
€ 299,00
Incl. BTW

De Primary serie is al meerdere malen bekroond met verschillende awards en gebruikt nu een volledig herziene motor voor nog zuiverder geluid.

De Primary serie is al meerdere malen bekroond met verschillende awards en gebruikt nu een volledig herziene motor voor nog zuiverder geluid. Geen 9 volt voeding meer, maar een motor die direct op 230 volt draait. Zonder de externe voeding en de nodige verwerking biedt de nieuwe Primary E Phono een lage vervorming en een extreem stabiel geluid. Door technische uitmuntendheid zonder al teveel franje, is de Pro-Ject Primary E Phono ontworpen met de beste geluidskwaliteit in zijn prijsklasse.

Door een slim ontwerp van de toonarm wordt pure geluidskwaliteit gecombineerd met een eenvoudige installatie. Het zogenoemde Plug&Play ontwerp met vooringesteld tracking force en anti-skating is uiterst efficiënt voor gebruik. De lichtgewicht en lage frictie aluminium toonarm is geoptimaliseerd voor het meegeleverde Ortofon OM element en brengt het maximale potentieel naar boven. Daarnaast beschikt deze platenspeler over trilling absorberende voeten, waardoor de platenspeler in staat is om het best mogelijke geluid te leveren.

De Primary E Phono is uitgerust met een schakelbare phono/line uitgang, zodat hij gebruikt kan worden met een speciale externe phono voorversterker of met de geïntegreerde phono voorversterker aangesloten op een line ingang. Door een intelligente constructie en met zijn phono optie is de Primary E Phono het perfecte instapmodel én dit allemaal handgemaakt tegen een lage prijs.

Afmetingen (H x B x D)
330 × 420 × 112 mm
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar
Gewicht
4,0 kg
Snelheid
33 / 45 RPM
Element
Ortofon OM element
Aandrijving
Snaaraandrijving
Automatisch
Handmatig
Phono voorversterker
In / uitschakelbaar
Usb uitgang
Nee
Pro-Ject
9120082383653
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking