Acoustic Energy AE320 Luidsprekers
Acoustic Energy AE320 Luidsprekers
Acoustic Energy AE320 Luidsprekers
Acoustic Energy AE320 Luidsprekers

Acoustic Energy AE320 Luidsprekers

682
Laatste items in voorraad
€ 1.998,00
Incl. BTW

Met ongeëvenaarde niveaus van prestatie, kwaliteit en waarde is het resultaat een audioproduct met strakke, overzichtelijke lijnen die een opwindende en krachtige presentatie leveren die veeleisende eigenaren van Acoustic Energie al meer dan 30 jaar verwachten. De prijs is per set.

Kleur

De AE320 maakt gebruik van drie nieuwste generatie 130 mm mid-bass drive units. Met de gloednieuwe keramische aluminium sandwichconus, die speciaal is ontwikkeld voor de 300-serie, met een ultra-ondiep profiel en ultrahoge kracht, motorsysteem met lange slag, biedt deze nieuwe driver een verbeterde spreiding, uitgebreide basslag en algehele belastbaarheid.

De 28 mm aluminium tweeter biedt een hoge belastbaarheid en een lage fundamentele resonantie om vervorming te verminderen. Het belangrijkste voordeel van dit nieuwe ontwerp zijn echter de uitstekende dispersiekarakteristieken dankzij de Acoustic Energy Wide Dispersion Technology-golfgeleiders. De golfgeleiders vormen de akoestische output van de tweeter om bij de woofer te passen en zorgen voor een bredere 'sweet spot' in uw luisteromgeving.

De inerte MDF-kast van 18 mm met hoge dichtheid maakt gebruik van gepatenteerde verstevigingstechnologie die is afgeleid van de bekroonde Reference Series, om kastkleuring te verminderen en de nieuwe transducers vrij te laten ademen in de luisteromgeving. De sleufvormige kanaalpoort aan de achterkant van de luidspreker versterkt de basweergave en is zorgvuldig ontwikkeld om het effect van luchtturbulentie te verminderen met een zuivere, onvervormde basweergave. De basis van de kast is voorgeladen met een inerte massa materiaal dat demping toevoegt en kastverkleuring vermindert. De massabelasting in combinatie met vloerspikes van 8 mm helpt de stabiliteit en biedt een solide basis voor de aandrijfeenheden om te werken zonder resonanties van de kast die in wisselwerking staan ??met het vloeroppervlak.

Het resultaat van deze nieuwste aandrijfeenheidtechnologie en behuizingsontwerp is een slanke, krachtige vloerstaande luidspreker voor de veeleisende luisteraar wanneer verfijnde audiokwaliteit in combinatie met elegante esthetiek voorop staat.

 

TWEETER

Voor de 300-serie is een nieuwe aluminium tweeter van 28 mm ontwikkeld die een hoog vermogen en een lage fundamentele resonantie biedt om vervorming te verminderen. Het belangrijkste voordeel van dit nieuwe ontwerp zijn echter de uitstekende dispersiekarakteristieken dankzij onze Wide Dispersion Technology-golfgeleiders. De golfgeleiders vormen de akoestische output van de tweeter om bij de woofer te passen en zorgen voor een bredere 'sweet spot' in uw luisteromgeving.

 

DRIVERS

De AE300 stamt af van de originele AE1 en maakt gebruik van de nieuwste generatie van onze 130 mm mid-bass drive unit. Voorzien van een gloednieuwe ondiepe aluminium sandwichconus met een motorsysteem met ultrahoge kracht en lange slag. Deze nieuwe driver biedt een verbeterde spreiding, uitgebreide bass slam en algehele belastbaarheid.

 

CABINET

De inerte 18 mm MDF-kast met hoge dichtheid maakt gebruik van gepatenteerde verstevigingstechnologie die is afgeleid van de bekroonde Reference Series, om kastkleuring te verminderen en de nieuwe transducers vrij te laten ademen in de luisteromgeving. De sleufvormige kanaalpoort aan de achterkant van de luidspreker versterkt de basuitvoer en is zorgvuldig ontwikkeld om het effect van luchtturbulentie te verminderen met zuivere, onvervormde basprestaties.

Gevoeligheid
90 dB
Impedantie
8 Ohm
Frequentiebereik
35 - 30.000 Hz
Afmetingen (H x B x D)
1000 x 175 x 320 (mm)
Constructie behuizing
Bass reflex
Garantie
5 jaar
Aanbevolen versterker
Tot 200 Watt
Gewicht
26 kg
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking