Rotel A11 Tribute versterker
Rotel A11 Tribute versterker
Rotel A11 Tribute versterker
Rotel A11 Tribute versterker

Rotel A11 Tribute versterker

FR01263
€ 599,00
Incl. BTW

klasse AB 50W geïntegreerde versterker die is ontwikkeld in samenwerking met de legende van audiotechniek Ken Ishiwata als eerbetoon aan zijn nalatenschap. Verbeterde componenten en zorgvuldige afstemming van alle kritieke circuits zorgen voor een rijkere, expressieve en levensechte ervaring via de Bluetooth-, RCA- en Moving Magnet Phono Stage-ingangen.

Kleur

De A11 Tribute is een klasse AB 50W (8 ohm) geïntegreerde versterker, ontwikkeld in samenwerking met de audio-engineeringlegende Ken Ishiwata als eerbetoon aan zijn nalatenschap van meer dan 40 jaar in de branche.

De samenwerking tussen de eigen technische ontwerpteams van Ken en Rotel maakte de belofte van een nog hoger prestatieniveau van de uiterst succesvolle en populaire bekroonde A11 waar. Verbeterde componenten en nauwgezette afstemming van alle kritieke circuits zorgen voor een rijkere, expressievere en levensechtere ervaring van alle ondersteunende broningangen, waaronder apt-X en AAC draadloze Bluetooth, reeks van 4 RCA analoge ingangen en een Moving Magnet Phono Podium voor vinylfans.

Het grafische display op het voorpaneel en de IR-afstandsbediening zorgen voor een moeiteloze controle van de audio, aangestuurd door een Rotel in-house vervaardigde extra grote ringkerntransformator. De resulterende akoestische prestaties spreken voor zich onder alle belastingsomstandigheden met zelfs de moeilijkste luidsprekerbelastingen.

Garantie
5 jaar
Gewicht
6,8 kg
Afstandsbediening
Ja
Output speakers
2 (stereo)
Vermogen per kanaal (8 Ohm)
50 Watt
Phono ingang
RCA (mm)
Ingangen
4 RCA, 1 phono
Hoofdtelefoonaansluiting
RCA, 3,5 (mm)
Streaming
Bluetooth
Afmetingen ( B x D x H)
93 x 43 x 34,5 (mm)
Rotel
672563263415
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking