Rotel CD11 Tribute CD speler

Rotel CD11 Tribute CD speler

FR01264
Beschikbaar in een andere variatie
€ 499,00
Incl. BTW
Kleur

Rotel ontwerpt en produceert cd-spelers sinds de lancering van de RCD-855 in 1989 en heeft sindsdien nooit meer achterom gekeken.

De kans om samen te werken met audiolegende Ken Ishiwata om een ​​nog beter presterend model van de succesvolle CD11 te creëren, werd dan ook gretig aanvaard door de ontwerpteams van Rotel. Met meer dan 40 jaar ervaring in audio-engineering heeft Ken's samenwerking met Rotel iets heel speciaals gecreëerd: de CD11 Tribute-editie.

De CD11 Tribute omvat kritische wijzigingen in de voeding, DAC-circuits en nauwkeurige selectie van componenten in het audiosignaalpad, wat een groter gevoel van ruimte, verbeterde nauwkeurigheid, detail en echtheid van de audio oplevert.

De CD11 Tribute, die analoge en coaxiale digitale uitgangen ondersteunt, een display op het voorpaneel en een afstandsbediening, zet de trotse traditie van Rotel voort en weerspiegelt de nalatenschap van Ken en zijn onvermoeibare inspanningen om audioproducten te leveren die ver boven hun prijsniveau presteren.

Afmetingen (H x B x D)
430 x 93 x 312 (mm)
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar
Gewicht
5,9 kg
Afstandsbediening
Ja
Audio ingang
RS-232
Audio uitgang
Analoog RCA / Digitaal Coax
Rotel
0 Item
672563264412
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.