Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker
Denon PMA-510AE versterker

Denon PMA-510AE versterker

967
Laatste items in voorraad
€ 229,95
Incl. BTW

De Denon PMA-510AE is de ultieme metgezel voor audiofielen die streven naar een hoogwaardige geluidsbeleving in hun thuisomgeving. Met zijn robuuste constructie en kristalheldere geluidsweergave tilt deze stereoversterker jouw luisterervaring naar een hoger niveau. Geniet van betrouwbare prestaties en een verfijnde audiokwaliteit die elke noot tot leven brengt, waardoor je favoriete nummers een nieuwe diepte krijgen. Maak van je home-entertainmentsysteem een meeslepende audiowereld met de Denon PMA-510AE!

Vermogen:

Het biedt een redelijk vermogen van ongeveer 45 watt per kanaal bij 8 ohm, wat voldoende is voor de meeste thuisaudiotoepassingen.

 

Connectiviteit:

Deze versterker heeft een aantal ingangen, waaronder meerdere analoge RCA-ingangen voor het aansluiten van verschillende audiobronnen zoals draaitafels, cd-spelers, enz.

 

Sound Performance:

De PMA-510AE staat bekend om zijn nauwkeurige en gebalanceerde geluidsweergave, met een goede dynamiek en helderheid in het geluid. Denon staat over het algemeen bekend om hun focus op geluidskwaliteit.

 

Bouwkwaliteit:

Zoals veel Denon-producten, is de bouwkwaliteit solide. Het heeft een behuizing van goede kwaliteit en de componenten binnenin zijn zorgvuldig ontworpen voor een goede prestatie en duurzaamheid.

 

Design:

Het heeft een vrij standaard uiterlijk, met een minimalistisch ontwerp dat goed past bij verschillende soorten audio-opstellingen.

 

Gebruiksgemak:

De bedieningselementen zijn over het algemeen intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, wat het toegankelijk maakt voor zowel beginners als ervaren audioliefhebbers.

 

Occasions bij Jointheaudio

Bij ons worden al onze tweedehands producten / occasions grondig en zorgvuldig geïnspecteerd en indien nodig gereviseerd. Ons toegewijde team voert een grondige controle uit, zowel van de inwendige als uitwendige componenten van elk apparaat. We meten en testen elk product om er zeker van te zijn dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Indien nodig, vervangen we eventuele onderdelen die niet meer aan onze hoge eisen voldoen, en voeren we uitgebreide interne en externe reinigingsprocedures uit. Deze inspanningen resulteren in producten die er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw presteren.

Bij ons geloven we in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten, en daarom bieden we met trots een garantieperiode van 3 maanden op al onze occasions. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt genieten van uw aankoop, wetende dat we achter de kwaliteit van ons aanbod staan en klaar staan om eventuele problemen op te lossen.

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en verzekeren u dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw tevredenheid en vertrouwen in onze producten staan bij ons op de eerste plaats.

Kleur
Zwart
Garantie
3 maanden
Gewicht
6.5 kg
Afstandsbediening
Ja
Output speakers
2 x 2 (A / B)
Vermogen per kanaal (8 Ohm)
45 watt
Phono ingang
Ja
Ingangen
CD - Tuner - Aux - Line - Record 1 - Record 2
Hoofdtelefoonaansluiting
Ja
Afmetingen ( B x D x H)
434 x 307 x 121 mm
Denon
1000000017427
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking