Denon DCD-655 cd-speler
Denon DCD-655 cd-speler
Denon DCD-655 cd-speler
Denon DCD-655 cd-speler
Denon DCD-655 cd-speler
Denon DCD-655 cd-speler
Denon DCD-655 cd-speler
Denon DCD-655 cd-speler

Denon DCD-655 cd-speler

916
Laatste items in voorraad
€ 179,95
Incl. BTW

Deze Denon DCD-660 is bedoeld voor liefhebbers van hoogwaardige audio die de voorkeur geven aan specifieke cd-audio, en het is ontworpen om een nauwkeurige en heldere geluidsweergave te leveren.

 

*Let op dit bevat een occassion product*

Hoogwaardige geluidsweergave:

Het is ontworpen met hoogwaardige onderdelen en technologieën om een nauwkeurige en gedetailleerde weergave van cd-audio te bieden.

 

D/A-converter (DAC):

De DCD-660 is uitgerust met een hoogwaardige DAC om de digitale audio-informatie van de cd's om te zetten naar analoge signalen die vervolgens worden versterkt en naar je luidsprekers worden gestuurd.

 

Compatibiliteit:

Het ondersteunt verschillende soorten cd-formaten, waaronder standaard audio-cd's en zelfgebrande cd's met MP3- of WMA-bestanden.

 

Constructie:

De constructie is solide en betrouwbaar, wat helpt bij het verminderen van trillingen en interferentie die de geluidskwaliteit zouden kunnen beïnvloeden.

 

Analoge en digitale uitgangen:

Het biedt zowel analoge als digitale audio-uitgangen, zodat je het kunt aansluiten op verschillende soorten audioapparatuur, zoals versterkers, receivers of DAC's.

 

Occasions bij Jointheaudio

Bij ons worden al onze tweedehands producten / occasions grondig en zorgvuldig geïnspecteerd en indien nodig gereviseerd. Ons toegewijde team voert een grondige controle uit, zowel van de inwendige als uitwendige componenten van elk apparaat. We meten en testen elk product om er zeker van te zijn dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Indien nodig, vervangen we eventuele onderdelen die niet meer aan onze hoge eisen voldoen, en voeren we uitgebreide interne en externe reinigingsprocedures uit. Deze inspanningen resulteren in producten die er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw presteren.

Bij ons geloven we in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten, en daarom bieden we met trots een garantieperiode van 3 maanden op al onze occasions. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt genieten van uw aankoop, wetende dat we achter de kwaliteit van ons aanbod staan en klaar staan om eventuele problemen op te lossen.

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en verzekeren u dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw tevredenheid en vertrouwen in onze producten staan bij ons op de eerste plaats.

Kleur
Zwart
Garantie
3 maanden
Gewicht
3,8 kg
Afstandsbediening
Nee
Audio uitgang
1 XRCA, 1 X Optisch
Afmetingen (B x D x H)
434 x 280 x 105 mm
DAC
PCM61P
Mechanisch
KSS-210A
Denon
1000000016604
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking