Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers
Cambridge SX-60 luidsprekers

Cambridge SX-60 luidsprekers

921
Laatste items in voorraad
€ 250,00
Incl. BTW

De Cambridge Audio SX-60-luidsprekers worden vaak geprezen vanwege hun geluidskwaliteit en kunnen een uitstekende keuze zijn voor liefhebbers van muziek en filmgeluid.

Cambridge SX-60 luidsprekers

Tweewegsontwerp:

De Cambridge Audio SX-60 is een tweewegs-luidspreker, wat betekent dat hij twee afzonderlijke luidsprekerdrivers heeft voor verschillende frequentiebereiken.

 

Drivers:

De luidsprekers zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige drivers, die zijn gemaakt van materialen zoals kevlar, metaal of polymeer om de geluidskwaliteit te optimaliseren.

 

Kastontwerp:

De behuizing van de luidsprekers is zorgvuldig ontworpen om ongewenste resonanties te minimaliseren en de geluidskwaliteit te verbeteren. Ze kunnen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen.

 

Belastbaarheid:

De luidsprekers hebben een bepaalde belastbaarheid, wat aangeeft hoeveel vermogen ze kunnen verwerken zonder schade of vervorming. Dit bepaalt welke versterker of receiver het beste past bij de luidsprekers.

 

Gevoeligheid:

De gevoeligheid van de luidsprekers geeft aan hoe efficiënt ze zijn in het omzetten van aangeboden vermogen in geluid. Een hogere gevoeligheid betekent dat de luidsprekers luider kunnen spelen met minder vermogen.

 

Toepassingen:

De Cambridge Audio SX-60 is geschikt voor gebruik als stereoluidsprekers in een hi-fi-systeem of als onderdeel van een home theater-opstelling voor surround sound.

 

Aansluitingen:

De luidsprekers zijn voorzien van luidsprekeraansluitingen om ze eenvoudig te kunnen aansluiten op je audioapparatuur.

 

 

Occasions bij Jointheaudio

Bij ons worden al onze tweedehands producten / occasions grondig en zorgvuldig geïnspecteerd en indien nodig gereviseerd. Ons toegewijde team voert een grondige controle uit, zowel van de inwendige als uitwendige componenten van elk apparaat. We meten en testen elk product om er zeker van te zijn dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Indien nodig, vervangen we eventuele onderdelen die niet meer aan onze hoge eisen voldoen, en voeren we uitgebreide interne en externe reinigingsprocedures uit. Deze inspanningen resulteren in producten die er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook als nieuw presteren.

Bij ons geloven we in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten, en daarom bieden we met trots een garantieperiode van 3 maanden op al onze occasions. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt genieten van uw aankoop, wetende dat we achter de kwaliteit van ons aanbod staan en klaar staan om eventuele problemen op te lossen.

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en verzekeren u dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw tevredenheid en vertrouwen in onze producten staan bij ons op de eerste plaats.

 

 

Gevoeligheid
89 dB
Impedantie
8 Ohm
Frequentiebereik
41 - 22.000 Hz
Afmetingen (H x B x D)
340 x 200 x 272 mm
Constructie behuizing
Bass relfex via front port
Kleur
Walnoot
Garantie
3 maanden
Aanbevolen versterker
20 - 100 Watt
Gewicht
5 kg
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.